1%, hogy méltón ápolhassuk azt, aki Önhöz tartozik.

Letöltöm a nyilatkozatot

 

Igazán ritka és nagyon keresett termékhez juttatott bennünket a Polonaise Ker. Szolg. Kft. (1038 Budapest Rókaláb u. 1.), amikor 500 db. orvosi maszkkal ajándékozott meg bennünket! Nagyon régóta hiányzó terméket tudtunk így pótolni, ami néhány hétre elegendő is lesz számunkra – felváltva használva a meglévő vászonmaszkjainkkal együtt. Nagyon hálásak vagyunk, KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! 


 Lendületet és örömet szerez számunkra minden olyan önzetlen gesztus, mint amilyenben a Kertvárosi Óvoda dolgozói is részesítettek bennünket. Rendkívüli időkben rendkívüli ajándékok szükségeltetnek. Így kaptunk mi is az óvoda dolgozóitól saját készítésű, szép színes maszkokat ajándékba – Magyarné Kocsis Andrea közvetítésével -, ami nagy örömet és vidámságot okozott dolgozóinknak, mindamellett, hogy nagyon hasznos és nagy szükségünk van rá. Köszönjük, hogy gondoltak ránk!  KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!


Ezekben a kritikus napokban különösen jól esik egy-egy reménykeltő szó, bátorító gesztus a munkánk végzéséhez.
Ez úton szeretnénk megköszönni Martonka Imre és Balogh János lelkes csapatának, hogy önzetlen emberek felajánlásából egy hűtőszekrénnyel ajándékozták meg intézményünket. Valamennyi dolgozónk nevében szeretnénk köszönetünket kifejezni, igazán erőt adó és lelkesítő gesztus volt. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

IMG 20200326 153420


Ez úton szeretnénk megköszönni a Tatabányai Óvárosi Református Egyházközség rendkívüli adományát, mely egy 65 ezer Ft értékű tisztító-, és fertőtlenítőszerből áll. Nem szükséges ecsetelni, hogy napjainkban mennyire fontos és mennyire szükséges egy ápolási intézetben használni az említett szereket. Ezért jelent külön örömöt a számunkra, hogy egy ilyen nagylelkű és hasznos felajánlásban részesítettek bennünket. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

 

IMG 20200401 073621