nefelejcs logo

 Intézmény bemutatása:

Az Alapítvány, a jelenlegi kétszintes épületünket 2006-ban vásárolta, majd elvégezte az épület teljes körű felújítását. Új nyílászárókat, belső-külső burkolatokat és tetőt kapott az intézmény. Az igényesen felújított fürdők mellet mellékhelyiségek is kialakításra kerültek. Az intézmény teljes mértékben akadálymentesítve lett (bejárat, folyosók, lift, mellékhelységek, szobák), mely jelentősen megkönnyíti a tolókocsival, járókerettel közlekedő lakóink közlekedését.

Az alsó szinten található az intézmény tálalókonyhája. A földszinti társalgóból nyílik a szép, nagy, fedett teraszunk, ahol tavasztól őszig szívesen tartózkodnak ápoltjaink. A földszinten és az emeleten egyaránt hét lakószoba lett kialakítva.

A második szinten lévő társalgó az intézményünkben megtartott ünnepségek helyszínéül szolgál. Mindkét szinten széles, tágas folyosók biztosítják a kényelmes közlekedési lehetőséget a tolókocsival, járókerettel közlekedő lakóink számára is. A folyosók a modern és esztétikus Acrovyn falvédő, -élvédő és -korláttal lettek felszerelve.

A szobák berendezése hasonló az egészségügyben található (kórházi) kórtermekhez, melyet a lakók személyes tárgyaikkal tehetnek otthonosabbá (TV, rádió, képek, terítők, virágok, stb.)
A kialakított betegszobák négy ágyasak, mely a szobák tágas méretét figyelembe véve lehetővé teszi a kényelmes lakókörnyezet kialakítását.

Az elülső és hátsó udvarunk folyamatosan bővül és szépül. Meggyőződésünk, hogy a természet adta szépség látványa olyan meghatározó ingerként hat az ápoltra, mely elősegíti gyógyulásában és napjai szebbé tételében.

Bízunk benne, hogy a leírtak alapján intézményünk elnyerte tetszését. Előzetes egyeztetést követően, személyesen is szívesen bemutatjuk az intézményünket. Reméljük, hogy amennyiben elnyertük a bizalmát, tehermentesíteni tudjuk az ápolás-gondozás terhei alól.