A folyamatos fejlődés érdekében intézményünk rendszeresen pályázik, hogy minnél magasabb szinvonalat tudjunk biztosítani a lakóink számára.

2020

Jelenleg intézményünkben futó pályázatok:

TIOP 2.3.3
A fejlesztés stratégai célja a kialakításra kerülő nagytérségi funkcionális területi integrációkat támogató, interoperábilis informatikai megoldásokat támogató, helyi szinten telepített informatikai infrastruktúra létrehozása. Olyan infrastruktúra kialakítása a cél, amely közvetlen kapcsolódást jelent a TIOP 2.3.1 és TIOP 2.3.2 konstrukciókban létrehozott eredményekhez, valamint biztosítja az ágazaton belüli horizontális adatáramlás megteremtését.

TIOP 2.3.8/14
A konstrukció célja, hogy amennyiben az elsődleges célok elérése mellett a rendelkezésre álló források lehetővé teszik – szakmai szolgáltatások elérhetőségének és minőségének területi kiegyenlítése érdekében a fekvőbeteg ellátó intézmények szolgáltatási körének bővítése, illetve eszközállományának megújítása (a minimumfeltételek mértékéig) a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.2 intézkedése keretében megvalósított projektekben fejlesztett szakmacsoportokon túlmutatóan.

TIOP 2.3.8/14EFOP-1.10.1-VEKOP-16-2016-00001

A pályázat célja, hogy javuljon az egészségügyi ellátás színvonala és csökkenjen a közfinanszírozott egészségügyi szolgáltatók  működését  veszélyeztető  nagymértékű  humánerőforrás-hiány,  valamint  jól
képzett egészségügyi szakdolgozók révén javuljon a magyar lakosság egészségi állapota. Váljon vonzóbbá a pályaválasztó fiatalok számára a széles szakképesítési választékot nyújtó
egészségügyi pálya. Javuljon  az  egészségügyi  szakdolgozók  utánpótlása  a  pályaválasztók  és  a  szakképzési rendszerben lévő,  nappali  képzésben résztvevő tanulók  részére kialakított  ösztöndíjrendszer révén.